HELT TÆT PÅ OPGAVEN  

TÆT PÅ OPGAVEN,

SKABER VI VÆRDI SAMMEN

Jens Stendahl går med i marken, og tilbyder et specielt designet produkt, hvor han tilbyder at gå med i jeres dagligdag. Produktet passer til flere forskellige typer af opgaver:

  • Indkøring og/eller flytning af beboer

  • Afkodning af beboer/opgave

  • Risikovurdering af projekt

  • Hvordan kan man undgå at flytte en beboer

  • Opsætning af enkeltmandsprojekt

  • Sparring i forhold til opgave/projekt/borger

  • Vurdering af projekt i forhold til muligheder for forandringer, både menneskeligt og økonomisk.

Ofte kan der være lagt mange timer i forberedelsen i forhold til håndtering af en borger. Vi kan tilbyde at gå med ind og støtte processen, finde løsninger, som gør at der skabes holdbare arbejdsmetoder/rammer for borgeren såvel som personalegruppen.

Vores team er alle håndplukket til de respektive opgaver, og vi har en politik om, at vi hellere vil sige nej tak til en opgave, end at vi sender en medarbejder, som ikke lever op til vores høje standard. 

Efter at have arbejdet i mange år indenfor det socialfaglige område kan vi med sikkerhed sige, at vi skiller os ud fra de andre tilbud i branchen. Når du som kunde hyrer os ind, får I det bedste. Hvér gang.

Vi ønsker at være en respekteret og anerkendt samarbejdspartner, som giver jer værdi. Både i forhold til den udgift I får ved at tilkøbe vores ydelser, men som vil vise som en styrke i forhold til bedre drift og besparelse i driften på sigt. 

Vi tror nemlig på, at et stærkt fundament er det der skal til for at skabe varige resultater. 

NÅR VOLDEN HAR RAMT DIG, 
OG SAT SIG FAST

Når volden har ramt dig, og gnaver i dit liv og hverdag, så er det tid til at fokusere på rejsen tilbage. Tilbage til tiden inden volden satte dagsordenen i dit liv. Jeg har sammensat, hvad man kan kalde en anti-voldspakke, fordi jeg ved, hvordan volden kan ramme os som ansatte indenfor et fag, hvor risikoen for vold i

arbejdsdagen er overhængende. 

 

Når man har været udsat for enten slag, trusler, særligt hårde konflikter - så er det essentielt

at der bliver taget hånd om dig, som ansat og menneske.

 

Hvorfor virker det?

En voldsom oplevelse lagres i din kropsfysik, og visse oplevelser kan gå ind og blive en tung modspiller i dit arbejdsliv, såvel som dit private. Efter endt forløb har du genvundet kontrollen,

og vil føle dig mere fri. Som leder/ledelse tager I ansvar:

Ved at tilbyde jeres medarbejdere dette forløb, er I med til at gøre jeres arbejdsplads til en af frontløberne, når det kommer til at tage sig af medarbejdernes trivsel og udvikling. Det vil bidrage til nedbringelse af sygefravær, og sætte spot på jer, som eftertragtet arbejdsplads.

Pakken indeholder:

1. Indledende telefonisk forsamtale (30 min)

2. Traumeforløsende terapisessioner (2x2 t.)

3. Opfølgende telefonsamtale efter hver session (2x15 min.)

4. Afsluttende samtale (1 t.)

5. Mulighed for at kontakte mig, hvis du har et spørgsmål/

problem i forhold til forløbet. (Nødvendig tid).

 

Pris for forløbet: 5.900,- DKK eksl. moms.

iStock-606670658.jpg
Familiebehandling_cover.jpg

FAMILIER KAN ÆNDRE DET, 

DER IKKE VIRKER

Måske bliver dit barn drillet i skolen, eller fungere måske ikke optimalt i hverdagen? Det kan også være, at jeres forældrerolle driller, at I har forsøgt at søge hjælp, men endnu ikke fundet den rette vej. Lad Jens hjælpe jer videre.

Han vil observere jer som helhed og enhed, og hjælpe jer ind på samme spor. "Når jeg arbejder med en familie, ser jeg den som en helhed. Så selv om barnet reagerer og "slår ud" i forhold til problmer, så kan årsagen være en helt anden."


Jens' årelange erfaring gør, at han hurtigt, i samarbejde med familien, kan komme ind og skabe gode holdbare resultater. Han har en unik evne til at spotte de små signaler, dem der viser, hvad der ligge inde bagved. Det gør det muligt at arbejde med de rigtige og relevante problemstillinger, og fjerne det som har skabt udfordringer for og i familien. 

"Når jeg arbejder med jeres familie, er jeg jeres konsulent. Jeg er hyret af jer, og ønsker kun at hjælpe jer. Jeres familie lander ikke i noget computersystem/journal. Når vores veje skilles igen er der intet registeret om jer."

Jens' uddannelse- og erfaringsbaggrund er omfattende, og han har arbejdet med mange forskellige problemstillinger. I er meget velkommen til at kontakte Jens Stendahl for en uforpligtende samtale, hvor I sammen kan vende udfordringer og problemstillinger.