BLIV UDFORDRET OG INSPIRERET  

FOREDRAG MÅLRETTET JERES SITUATION

Alle foredrag er skabt udfra ønsket om at udvikle mennesker.
Foredragene kan bruges til at anskue problemstillinger fra nye vinkler, få ny inspiration, blive udfordret og udviklet.

Foredrag med Jens Stendahl vil med sikkerhed sørge for, at ingen går tomhændede hjem. Hverken deltagere eller foredragsholder. For når vi mødes i øjenhøjde, med et ønske om udvikling, sker der noget helt særligt. Vi mødes, vi skubber til hinandens grænser og syn på ting - og det er her, at forandringerne begynder.

OM AT HAVE VOLDEN 
SOM ARBEJDSPLADS

Med en årelang erfaring og tusindvis af timer indenfor psykiatrien, bosteder og individuelle konsultationer har vi sammensat en foredrag med fokus på det at have volden som arbejdsplads. 

Hvad gør man når man som ansat bliver ramt, og hvordan skaber man igen relationer, der kan bygges videre på?

Vold kan sætte dybe spor, og i en udsat jobfunktion er det vigtigt, at man kan arbejde med frygten, så den ikke bliver en modspiller.

Dette foredrag giver også indblik og gode råd til, hvordan man kommer styrket ud på den anden side, og hvor ens grænser går. 

Der vil både være plads til aha-oplevelser, læring, grin og spørgsmål i dette foredrag. 

 
iStock-541975802_edited_edited.jpg

NÅR FAGLIGHEDEN 

ER KØRT FAST

I dette foredrag taler Jens Stendahl om, hvad der sker når vi som socialfagligt personale oplever, at borgeren er kørt fast, og forandring og udvikling udebliver.

I dette foredrag arbejder Jens med de mekanismer, hvori vi mennekser fastholder hinanden.

Ofte er de ikke tydelige, men de er medvirkende til, at udviklingen udebliver.

Er det os, som personale, der bærer en stor del af ansvaret for, at der ikke skabes resultater? Er vi klædt på, og klar til at der sker udvikling og forandring? 

Foredraget vil gøre dig bedre rustet til at arbejde i en jobfunktion, hvor udviklingen udebliver. Du får værktøjer til at sætte, positivt, gang i udviklingen, og indblik i, hvordan det kan være, at det ikke kun er borgeren, der er skyld i, at forandringen

lader vente på sig.

600.000 DANSKERE PÅ PILLER, 
HVAD GØR VI?

Dette foredrag er bygget på Jens Stendahls mange erfaringer og dybe indsigt i hans arbejdsområde i psykiatrien, bosteder og traumaforløsning. Jens vil udfordre den udvikling, der er i vores samfund, som i stigende grad er præget af medikamenter og diagnoser. 

Jens møder mange mennesker i hans hverdag, som med den rette hjælp eller retten til at være anderledes ville kunne skabe et godt og sundt liv. Men mange bliver medicineret til de bliver rolige, så de ikke stikker ud. 

I foredraget vil der blive stillet spørgsmålstegn ved vores samfunds forargelse over den dopingramte cykelrytter, men hyldest til pillerne vi fylder i vores børn. 

Er vores DNA blevet dårligere, eller ligger der noget andet bag? Hvordan kan vi skabe en ændring i vores samfund, og hvad skal der til? 

NÅR MAN SIDDER
FAST I LIVET

Når livet kommer helt tæt på, kan det forkromede overblik nogle gange være en luksus, som ikke er alle forundt. 

Mange kender det, dagene flyder ud i et, en fornemmelse af at sidde fast, uden at komme videre med hverken mål eller drømme. Det kan ramme os på arbejdspladsen, i parforholdet, i sygdomsforløb eller i de mønstre, som vi gennem mange år har opbygget. 

Foredraget vil give dig indsigt i, hvordan du møder "hjælpen" og opdager, hvad der skal til for at komme ud af mørket.

Hvad du kan gøre for at tage selvstændigheden tilbage og fokusere på vejen frem. Og ikke forhindringerne på vejen. 

Også velegnet til private. 

Jens_Stendahl_na%C3%8C%C2%8Ar_volden_har

HVORFOR SKÆLDUD I 
BØRNEOPDRAGELSEN SKAL UD!

Dette foredrag går ind og lægger arm med skældud og skideballer, og kigger nærmere på mobning, og hvor skylden skal "placeres". 

Da Jens' egen søn blev dødelig syg skete der en ændring i måden han opdragede på. Han fik nemlig et andet syn på det at skælde ud, og hvad det har af effekt på et barns selvværd og udvikling. 

I dette foredrag dykker vi helt ned i værktøjskassen, og arbejder med konkrete cases og spørgsmål fra deltagerne for at på den måde kunne skabe en fælles forståelse for, hvordan vi ændre børneopdragelsen fra skældud til udvikling.

 

Også velegnet til private.